Juul-van-os,

Over mij

Juul van Os

Mijn droom

 

Ik geloof dat wanneer je investeert in je identiteit en authenticiteit je in staat bent om keuzes te maken die écht bij je passen, je krachtig in je (werkende) leven staat en  je talent optimaal tot ontwikkeling komt.

Ik geloof ook dat het voor organisaties cruciaal is om te investeren in de ontwikkeling van hun mensen en teams. Het leidt tot een positieve werkomgeving, verbeterde prestaties, innovatie, samenwerking en uiteindelijk tot groei en succes op lange termijn voor de organisatie.

“Een staat van vertrouwen ontstaat door het opgeven van verzet voor wat is & het opgeven van verzet tegen je diepe verlangens die je terug brengen naar huis”

– Dolly Heuveling-van Beek –

Juul-van-Os-coaching

Mijn eigen reis

Ik houd me al meer dan 10 jaar lang bezig met mensen en hun talenten bij verschillende organisaties.

Van oorsprong ben ik opgeleid als Msc en post-Msc in Human Resource Studies. Waarmee ik me heb gespecialiseerd in de ideale balans tussen de prestaties van een organisatie en het belang van de medewerkers. Na jarenlange werkervaring in de zakelijke dienstverlening, als o.a. specialist op het gebied van Talent Management, ben ik me gaan professionaliseren als coach door de opleiding tot Senior Coach Practitioner/Counselor aan de Alba Academie (NOBCO gecertificeerd).

Ik ben bekend en werk met verschillende methoden en technieken zoals o.a. NLP, Transactionele Analyse, RET, werken met het onderbewuste, systemisch werk, etc..

Juul-van-Os-coaching-eindhoven
Juul-van-Os-coaching
Juul-van-0s

“Ik durf het wel”

Als kind werd ik vaak op sleeptouw genomen door mijn oudere zus. Als zij dingen niet durfde, werd ik naar voren geschoven. Ik leerde al vroeg: “Ik kan het alleen” en “ik durf het wel”. Onafhankelijk, zelfstandig en nieuwsgierig groeide ik op. Mooie kwaliteiten die ook hun schaduwzijde hebben.

Toen verdrietige gebeurtenissen me duidelijk maakten dat het leven kwetsbaar is, mocht ik ook aan de slag met mijn eigen kwetsbaarheid, hulp vragen en afhankelijk zijn.

Ik heb nog elke dag de wens om het maximale uit het leven te halen, om voluit te leven, het najagen van mijn dromen. Maar ook het aangaan van ongemak en confrontaties met de schaduwzijden.

Juul-van-os, (2)

Mijn waarden

Gelijkwaardigheid

Samen

Oprechtheid

“Zingeving is de rode draad”

Voor wie?

Ik reis een stukje met je mee en laat je zien wat je anders misschien had gemist. Zingeving is de rode draad. Wat doet er werkelijk toe voor jou als persoon? Voor jullie als organisatie? Voor het team?

Juul van Os

Wil je met mij werken? Neem contact met me op, dan kijken we samen wat ik voor je kan betekenen.

2 + 6 =

Door het versturen van dit formulier ga je akkoord met de privacy verklaring