Selecteer een pagina
Juul-van-os

Over mij

Juul van Os

Mijn droom

 

Ik geloof dat je, ondanks dat je geen invloed hebt op wat het leven voor je in petto heeft, je wel degelijk zelf in staat bent tot het maken van keuzes die ervoor zorgen dat je dichter bij je kern komt. Ik begrijp heel goed dat dit niet eenvoudig is.

Ik heb een diep verlangen om cliënten te helpen om een stapje dichter bij zichzelf te komen en hen laten ervaren dat hun hart de weg zal wijzen.

Deze droom komt uit mijn persoonlijke ervaring met het leven en het proces wat ik zelf heb doorlopen.

“Een staat van vertrouwen ontstaat door het opgeven van verzet voor wat is & het opgeven van verzet tegen je diepe verlangens die je terug brengen naar huis”

– Dolly Heuveling-van Beek –

Juul-van-Os-coaching

Het belangrijkste is dat ik levenservaring met me mee breng

Mijn eigen reis

Na de geboorte van onze oudste dochter heb ik een interne overstap gemaakt in mijn werk (bij een grote zakelijke dienstverlener) naar adviseur talentmanagement, waarin ik o.a. mensen begeleidde in het traject naar een positie als Partner.

Toen onze tweede dochter twee weken oud was, kreeg mijn jongere broertje een psychose wegens drugsverslaving en ging het erg slecht met hem. Vervolgens bleek onze tweede dochter een hartafwijking te hebben wat gerelateerd was aan een zeldzaam syndroom. Hierna ben ik langere tijd afwezig geweest van mijn werk en een proces in gegaan van verwerken en weer opkrabbelen.

Toen ik weer redelijk op de been was en 22 weken zwanger was van onze derde dochter, koos mijn jongere broer ervoor om uit het leven te stappen. Nadat ik weer terug kwam van zwangerschapsverlof van onze jongste dochter, liet mijn kersverse leidinggevende bij de organisatie waar ik al ruim 10 jaar werkte, weten dat hij geen vertrouwen meer had in een toekomst met mij.

Vervolgens stierf het pasgeboren premature kindje van mijn jongere zusje en werd mijn gezin van afkomst weer geconfronteerd met zwaar verlies.

Diep verlangen

Dit alles maakt dat ik wéét hoe het is om voor moeilijke situaties te komen staan en dat ik wéét hoe moeilijk en intensief zo’n proces met jezelf kan zijn en om jezelf weer terug te vinden.  Ik heb dan ook een diep verlangen om mensen te begeleiden bij het dichter komen bij hun “wezenlijke”, zodat ze vanuit zelfvertrouwen keuzes maken die echt bij hen passen. Krachtig en liefdevol naar jezelf en de ander, thuis en op het werk.

Juul-van-Os-coaching-eindhoven
Juul-van-Os-coaching
Juul-van-0s

Ook de zakelijke kant

Verder heb ik me 10 jaar lang bij een grote zakelijke financiële dienstverlener bezig gehouden met mensen en hun talenten. Ik ken dus ook de zakelijke kant.

Om me verder te professionaliseren als coach, ben ik een NOBCO gecertificeerde opleiding gaan volgen (eerst tot Coach Practitioner, vervolgens tot Senior Practitioner/Counselor aan de Alba Academie)[i]. Ik ben bekend en werk met verschillende methoden en technieken zoals o.a. NLP, Transactionele Analyse, RET, werken met het onderbewuste, systemisch werk, etc.).

[i] NB: juni 2023 klaar

Juul-van-os, (2)

Mijn waarden

Gelijkwaardigheid

Samen

Oprechtheid

“Ik neem klanten mee op een reis waarin ze steeds wat steentjes zullen vinden die hen helpen de weg te vinden naar huis”

Voor wie?

Ik richt me op jonge, werkende ouders uit omgeving Eindhoven. Zij hebben redelijk recent een eerste, tweede of volgende…kind gekregen. Dit life-event heeft ervoor gezorgd dat ze op een kruispunt in hun leven staan en zoekend zijn naar de weg van hun oude (pre-kinder) ik en hun nieuwe ik.

Juul van Os

Wil je werk en gezin op jouw manier combineren?
Niet harder rennen, maar bewuster en realistischer omgaan met je energie?

Een-op-een coaching kan daarbij helpen.
Wil je meer weten? Neem gerust contact op

8 + 8 =

Door het versturen van dit formulier ga je akkoord met de privacy verklaring

Pin It on Pinterest