gecertificeerd-coach-eindhoven-jonge-gezinnen.

Gecertificeerd coach in Eindhoven voor werkende ouders

Mijn uitgangspunt is dat je niet gefixt hoeft te worden maar je alle kracht in je hebt. Ik help je om die te vinden.

 

Balans vinden na een life-event

Ik geloof dat je, ondanks dat je geen invloed hebt op wat het leven voor je in petto heeft, je wel degelijk zelf in staat bent tot het maken van keuzes die ervoor zorgen dat je dichter bij je kern komt. Ik begrijp heel goed dat dit niet eenvoudig is. Mijn verlangen is om cliënten te helpen om een stapje dichter bij zichzelf te komen zodat je weer stevig in het leven komt te staan. 

Het beoogd resultaat van een coachtraject is dat je je “lichter” voelt en inzicht hebt verkregen waardoor je inziet dat je zelf de mogelijkheid hebt in het nemen van de keuzes die je maakt.

Ik help je om zelf aan het stuur te zitten. Zodat jij jouw werk en privé op jouw manier kan combineren.

“In the end, it’s not what happens to us that matters most – it’s what we choose to do with it”

– Edith Eger –

Wanneer het niet vanzelf gaat

Je staat op een punt in je leven waarop er dingen kunnen gaan “wringen”

Door alle verschillende rollen en de vele ballen die je hoog houdt als werkende ouder ervaar je veel stress en druk.

Juist als werkende ouder is het een uitdaging je tijd te bewaken maar met grenzen stellen en nee zeggen heb je moeite

Je twijfelt of je het allemaal wel goed doet als werkende ouder en loopt tegen je onzekerheid en perfectionisme aan. Je wilt leren meer los te laten.

Je voelt onrust en bent het overzicht kwijt. Je hebt het gevoel dat je ‘geleefd wordt’ en op de automatische piloot leeft.

gecertificeerde-coach-eindhoven-jonge-gezinnen,, (2)

Wil je meer richting krijgen in je leven zodat je je weer krachtig voelt?
Ik ben een gecertificeerd coach en help mensen met een veeleisende baan in de regio Eindhoven, door een-op-een coaching.

Hoe werkt dat?

Ik help je om stap-voor-stap weer dichter bij jezelf te komen, zodat je vanuit zelfvertrouwen keuzes maakt die echt bij je passen.
Thuis en op het werk.

.

1. Helderheid

Eerst brengen we samen zo concreet mogelijk in kaart wat er op dit moment speelt en hoe dit van invloed is op jouw leven en werk. Indien nodig scherpen we jouw coachvraag- en doel aan.

2. Stappen zetten

Door middel van de sessies en opdrachten waar je thuis mee aan de slag gaat krijg je inzicht in waar de belemmering zit waardoor je je coachdoel niet bereikt. Vervolgens werken we aan effectievere patronen die je helpen in het bereiken van je coachdoel.

3. Evalueren

Tot slot evalueren we het proces en staan we stil bij het coachdoel dat je had. Welke inzichten heb je gekregen? Hoe is het om dingen anders te doen? Waar loop je nog tegenaan en wat heb je nodig om het te blijven doen?

Elke persoon, coachvraag en situatie is weer anders. Bovenstaande stappen worden dan ook aangepast aan je persoonlijke vraag en situatie.

.

gecertificeerd-coach-jonge-gezinnen-eindhoven
gecertificeerde-coach-eindhoven-jonge-gezinnen,
gecertificeerd-coach-jonge-gezinnen-eindhoven
gecertificeerd-coach-eindhoven-werkende-ouders

Ik help je om stap voor stap meer zelfvertrouwen te krijgen en meer plezier te ervaren, in je werk en in je ouderschap.

Ik sta aan je zijde bij dit proces en ben er voor je, ook als het moeilijk wordt.

 

 

Individuele coaching

Praktisch

Vaak wordt coaching vergoed door je werkgever. Om voldoende effect te behalen in een coachtraject zijn gemiddeld vijf tot zeven sessies nodig. De minimale afname voor coaching bij mij is dan ook vijf sessies. Een sessie duurt tussen de een en anderhalf uur.

De kosten voor een traject van vijf sessies zijn €750,- (excl. BTW voor werkgevers, incl. BTW voor particulieren).
Elk eventueel volgende sessie kost € 150,- (excl. BTW voor werkgevers, incl. BTW voor particulieren).

De kosten voor een strippenkaart voor coaching/mentoring zijn €1500,- voor 12 strippen. Een strippenkaart biedt je de mogelijkheid om niet per se een vaststaand traject aan te gaan, maar een gesprek in te plannen wanneer jij er behoefte aan hebt.  

Sommige werkgevers hebben voor alle werknemers een ontwikkelbudget gereserveerd voor coaching, training en opleiding. Andere werkgevers kunnen een bedrag vrijmaken voor werknemers die coaching of training nodig hebben. Je kunt het beste contact opnemen met je manager of HR om dit te bespreken.

Locatie
De gesprekken vinden plaats bij mij thuis op Getterhof 5 in Eindhoven en/of wandelend in het Philips de Jonghpark in Eindhoven.

Certificering
Gecertificeerd coach aangesloten bij het NOBCO

“Dit voelt als een verlossing, minder druk op mijn schouders en minder stress.”

Juul heeft mij in een paar sessies onwijs geholpen. Juul blinkt uit in luisteren, doorvragen en de juiste (uitdagende) vragen stellen. Vragen waar je nog een week over nadenkt. De setting draagt bij aan een comfortabel, natuurlijk, open en luchtig gesprek. De sessies waren dynamisch van aard en zijn afgestemd op mijn behoeften op dat moment. Ik kan gesprekken een draai geven, maar Juul heeft ervoor gezorgd dat de rode draad, mijn doel werd bewaakt.

Juul heeft mij geholpen in mijn zoektocht naar mijn natuurlijke waarden en hoe ik deze kan bewaken in lastige situaties. Daarnaast heeft ze me geholpen met loslaten van doelen, mensen en emoties die voor mij niet primair zijn, maar wel door omstandigheden de overhand kunnen nemen. Dit voelt als een verlossing, minder druk op mijn schouders en minder stress. Ik neem de regie neem over mijn eigen leven en mijn gevoelens waardoor ik energie over heb voor prioriteiten die ik zelf kies.

Het belangrijkste wat ze mij heeft geleerd is zelfliefde. Voor onze sessies kon ik hier niet bij. Nu heb ik ervaren dat dit ook voor mij is en hoe ik hierbij kom.

Ik wens iedereen gesprekken met Juul toe. Overtuigd ben ik dat gesprekken met Juul kunnen bijdragen aan het professionaliseren van jezelf, in werk- en privé sfeer, je leven en mindset een upgrade kunnen geven.

– Lyanne –

Wil je met mij werken? Neem contact met me op, dan kijken we samen wat ik voor je kan betekenen.

9 + 10 =

Door het versturen van dit formulier ga je akkoord met de privacy verklaring