Individuele-coaching-eindhoven

Individuele coaching in regio Eindhoven 

  Wil je een leidingevende zijn die stevig in zijn schoenen staat en vol zelfvertrouwen zijn team kan leiden? Of wil jij als medewerker weten waar je talenten liggen en deze optimaal inzetten?

  Je bent een professional, je bent goed opgeleid en al wat mooie stappen gezet in je werkende leven. Echter krijg je het op sommige vlakken niet zo goed geregeld. Je wil graag een goede werknemer, collega, vader, moeder, zoon , dochter, vriend of vriendin zijn en je doet je best op alle vlakken. Alleen krijg je het soms niet lekker op de rit.

  Bijvoorbeeld:

  9

  Je twijfelt of je het allemaal wel goed doet en loopt tegen je onzekerheid en/of perfectionisme aan. Je wilt je zelfverzekerder voelen en leren los laten.

  9

  Je denkt regelmatig: “is dit het nou?” en zoekt meer betekenis in je werk.

  9

  Door alle verschillende rollen en de vele ballen die je hoog houdt in je leven ervaar je veel stress en druk.

  9

  Het is een uitdaging je tijd te bewaken maar met grenzen stellen en nee zeggen heb je moeite.

  9

  Je voelt onrust en bent het overzicht kwijt. Je hebt het gevoel dat je ‘geleefd wordt’ en op de automatische piloot leeft.

  Individuele-coaching-eindhoven (8)

  Het kan ook anders

  Ik geloof dat je, ondanks dat je geen invloed hebt op wat het leven voor je in petto heeft, je wel degelijk zelf in staat bent tot het maken van keuzes die ervoor zorgen dat je dichter bij je kern komt.

  Je wilt er graag achterkomen wat nou écht bij je past en wat voor jou betekenis geeft. Daarbij is het van belang dat je weet welke keuzes je moet maken om meer balans te ervaren in je leven. Dan ga je stappen zetten en jezelf terugvinden zodat je (weer) vol kracht in het leven komt te staan.

  Ik begrijp heel goed dat dit niet eenvoudig is. Ik ben doortastend, nuchter, praktisch ingesteld maar ook sensitief en krachtig tegelijkertijd. Ik heb levenservaring en ruime werkervaring in het vakgebied.

  Onlangs heeft Juul mij in een zeer waardevol coachingstraject geholpen. De rustige, deskundige begeleiding van Juul heb ik als heel prettig ervaren. Ik voel dat Juul heel goed op mij als cliënt afstemt en dat ze geen oordelen heeft. Juul gebruikt creatieve werkvormen en vraagt goed door waardoor ik tot nieuwe, belangrijke inzichten ben gekomen!

  – Stefanie –

  Waar werken we naartoe?

  Het beoogd resultaat van een coachtraject is dat je je “lichter” voelt en inzicht hebt verkregen waardoor je inziet dat je zelf de mogelijkheid hebt in het nemen van de keuzes die je maakt.

  We gaan samen aan de slag met jouw vraagstuk. Bijvoorbeeld:

  9

  Ik wil ontdekken wat mijn talenten zijn en hoe ik deze kan inzetten.

  9

  Hoe kan ik zorgen dat ik de veerkracht heb om weer in balans in mijn leven te staan na een heftige gebeurtenis?

  9

  ik wil mezelf terugvinden en vanuit mijn kracht in het leven staan. Hoe pak ik dat aan?

  9

  Ik wil ontdekken hoe ik mijn leven betekenisvol kan leven.

  9

  Als ik zo doorga, dan kan ik burn-out geraken. Hoe kan ik de balans terugvinden en dit voorkomen?

  Individuele-coaching-eindhoven (4)

  Ik help je zelf aan het stuur te zitten

  Individuele-coaching-eindhoven (11)
  Individuele-coaching-eindhoven (5)
  Individuele-coaching-eindhoven (7)

  Wil je begeleiding in het investeren in je identiteit en authenticiteit?
  Ik ben een gecertificeerd coach en help mensen met een veeleisende baan in de regio Eindhoven, door een-op-een coaching.

  Hoe werkt dat?

  Ik help je om stap-voor-stap weer dichter bij jezelf te komen, zodat je vanuit zelfvertrouwen keuzes maakt die echt bij je passen.
  Thuis en op het werk.

  1. Helderheid

  Eerst brengen we samen zo concreet mogelijk in kaart wat er op dit moment speelt en hoe dit van invloed is op jouw leven en werk. Indien nodig scherpen we jouw coachvraag- en doel aan.

  2. Stappen zetten

  Door middel van de sessies en opdrachten waar je thuis mee aan de slag gaat krijg je inzicht in waar de belemmering zit waardoor je je coachdoel niet bereikt. Vervolgens werken we aan effectievere patronen die je helpen in het bereiken van je coachdoel.

  3. Evalueren

  Tot slot evalueren we het proces en staan we stil bij het coachdoel dat je had. Welke inzichten heb je gekregen? Hoe is het om dingen anders te doen? Waar loop je nog tegenaan en wat heb je nodig om het te blijven doen?

  Elke persoon, coachvraag en situatie is weer anders. Bovenstaande stappen worden dan ook aangepast aan je persoonlijke vraag en situatie.

  .

  Individuele-coaching-eindhoven (6)

  Ik ben bekend en werk met verschillende methoden en technieken zoals o.a. NLP, Transactionele Analyse, RET, werken met het onderbewuste, systemisch werk, etc.

   

   

  Individuele coaching

  Praktisch

  Tarief
  Vaak wordt coaching vergoed door je werkgever. Om voldoende effect te behalen in een coachtraject zijn gemiddeld vijf tot zeven sessies nodig. De minimale afname voor coaching bij mij is dan ook vijf sessies. Een sessie duurt tussen de een en anderhalf uur.

  De kosten voor een traject van vijf sessies (inclusief intake) zijn €750,- (excl. BTW voor werkgevers, incl. BTW voor particulieren).
  Elk eventueel volgende sessie kost € 150,- (excl. BTW voor werkgevers, incl. BTW voor particulieren).

  Strippenkaart
  De kosten voor een strippenkaart voor coaching/mentoring zijn €1500,- voor 12 strippen. Een strippenkaart biedt je de mogelijkheid om niet per se een vaststaand traject aan te gaan, maar een gesprek in te plannen wanneer jij er behoefte aan hebt.  

  Sommige werkgevers hebben voor alle werknemers een ontwikkelbudget gereserveerd voor coaching, training en opleiding. Andere werkgevers kunnen een bedrag vrijmaken voor werknemers die coaching of training nodig hebben. Je kunt het beste contact opnemen met je manager of HR om dit te bespreken.

  Locatie
  De gesprekken vinden plaats in mijn praktijk in Eindhoven en/of wandelend in het Philips de Jonghpark in Eindhoven.

  Certificering
  Gecertificeerd coach aangesloten bij het NOBCO

  Wil je met mij werken? Neem contact met me op, dan kijken we samen wat ik voor je kan betekenen.

  14 + 15 =

  Door het versturen van dit formulier ga je akkoord met de privacy verklaring