Individuele-coaching-eindhoven

Individuele coaching voor professionals in regio Eindhoven

  Wil je een leidingevende zijn die stevig in zijn schoenen staat en vol zelfvertrouwen zijn team kan leiden? Of wil jij als medewerker weten waar je talenten liggen en deze optimaal inzetten?

  Je bent een professional, je bent goed opgeleid en al wat mooie stappen gezet in je werkende leven.
  Je wilt je graag ontwikkelen richting een stevige senior rol of groeien in je huidige rol.
  Als professional of leidinggevende worstel je met vragen zoals:
  9

  Hoe kan ik zelfverzekerder overkomen?

  9

  Hoe kom ik erachter welke talenten ik heb en hoe ik deze kan inzetten?

  9

  Hoe kan ik effectiever beïnvloeden?

  9

  Het is een uitdaging je tijd te bewaken maar met grenzen stellen en nee zeggen heb je moeite.

  9

  Je denkt regelmatig: “is dit het nou?” en zoekt meer betekenis in je werk.

  Individuele-coaching-eindhoven (8)

  Het kan ook anders

  Ik geloof dat je zelf in staat bent tot het maken van keuzes die ervoor zorgen dat je je ontwikkelt. 

  Je wilt er graag achterkomen wat nou écht bij je past en wat voor jou betekenis geeft. Daarbij is het van belang dat je jezelf echt leert kennen en weet welke keuzes je moet maken om te groeien. 

  Ik begrijp heel goed dat dit niet eenvoudig is. Ik ben doortastend, nuchter, praktisch ingesteld maar ook sensitief en krachtig tegelijkertijd. Ik heb levenservaring en ruime werkervaring in het vakgebied.

  Juul heeft mij in een paar sessies onwijs geholpen. Juul blinkt uit in luisteren, doorvragen en de juiste (uitdagende) vragen stellen. Vragen waar je nog een week over nadenkt. De setting draagt bij aan een comfortabel, natuurlijk, open en luchtig gesprek. De sessies waren dynamisch van aard en zijn afgestemd op mijn behoeften op dat moment. Ik kan gesprekken een draai geven, maar Juul heeft ervoor gezorgd dat de rode draad, mijn doel werd bewaakt. Ik wens iedereen gesprekken met Juul toe. Overtuigd ben ik dat gesprekken met Juul kunnen bijdragen aan het professionaliseren van jezelf, in werk- en privé sfeer, je leven en mindset een upgrade kunnen geven.

  – Lyanne –

  Individuele-coaching-eindhoven (11)
  Individuele-coaching-eindhoven (5)
  Individuele-coaching-eindhoven (7)

  Waar werken we naartoe?

  Het beoogd resultaat van een coachtraject is dat je authentieker bent als professional en inzicht hebt verkregen in je identiteit waardoor je zelf keuzes gaat maken die passen bij jouw talenten en wie je ten diepste bent.

  We gaan samen aan de slag met jouw vraagstuk. Bijvoorbeeld:

  9

  Ik wil ontdekken wat mijn talenten zijn en hoe ik deze kan inzetten.

  9

  Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik groei in die senior rol die ik ambieer?

  9

  Ik wil ontdekken hoe ik meer betekenis uit mijn werk kan halen.

  9

  Als ik zo doorga, dan kan ik burn-out geraken. Hoe kan ik de balans terugvinden en dit voorkomen?

  Individuele-coaching-eindhoven (4)

  Ik help je zelf aan het stuur te zitten

  Wil je groeien richting een stevige senior rol of je ontwikkelen in je huidige baan? 
  Ik ben een gecertificeerd coach en help mensen met een veeleisende baan in de regio Eindhoven, door een-op-een coaching.

  Hoe werkt dat?

  Ik help je om te investeren in je identiteit en authenticiteit op een manier die recht doet aan wie jij ten diepste bent en gebruik makend van de talenten die dicht bij jouw hart liggen.

  1. Helderheid

  Eerst brengen we samen zo concreet mogelijk in kaart wat er op dit moment speelt en hoe dit van invloed is op jouw leven en werk. Indien nodig scherpen we jouw coachvraag- en doel aan.

  2. Stappen zetten

  Door middel van de sessies en opdrachten waar je thuis mee aan de slag gaat krijg je inzicht in waar de belemmering zit waardoor je je coachdoel niet bereikt. Vervolgens werken we aan effectievere patronen die je helpen in het bereiken van je coachdoel.

  3. Evalueren

  Tot slot evalueren we het proces en staan we stil bij het coachdoel dat je had. Welke inzichten heb je gekregen? Hoe is het om dingen anders te doen? Waar loop je nog tegenaan en wat heb je nodig om het te blijven doen?

  Elke persoon, coachvraag en situatie is weer anders. Bovenstaande stappen worden dan ook aangepast aan je persoonlijke vraag en situatie.

  .

  Individuele-coaching-eindhoven (6)

  Ik ben bekend en werk met verschillende methoden en technieken zoals o.a. NLP, Transactionele Analyse, RET, werken met het onderbewuste, systemisch werk, etc. 

  Individuele coaching

  Praktisch

  Om voldoende effect te behalen in een coachtraject zijn gemiddeld vijf tot zeven sessies nodig. De minimale afname voor coaching bij mij is dan ook vijf sessies. Een sessie duurt tussen de een en anderhalf uur.

  De kosten voor een traject van vijf sessies (inclusief intake) zijn €750,- (excl. BTW).
  Elk eventueel volgende sessie kost € 150,- (excl. BTW).

  Locatie
  De gesprekken vinden plaats in mijn praktijk in Eindhoven en/of wandelend in het Philips de Jonghpark in Eindhoven.

  Certificering
  Gecertificeerd coach aangesloten bij het NOBCO

  Wil je met mij werken? Neem contact met me op, dan kijken we samen wat ik voor je kan betekenen.

  10 + 13 =

  Door het versturen van dit formulier ga je akkoord met de privacy verklaring